Terumo Learning Edge

Conference

Add this Moment to your Passport

Learn from this moment and keep it forever.
FREE
Add To Passport

Overview

DAY 2       OFDI WORKSHOP        with Bifurcation theme

 

08:00-08:10                                   Welcome & Meeting aims

08:10-08:40                                   “OFDI in practice” (30min)                                          Dr Tom Johnson                                                       

08:40-08:45                                   Live case introduction (15min)                                               ALL                                                                               

08:45-09:45                                   LIVE CASE (60min)                                                        Dr Peter O Kane, Dr Tom Johnson, Dr Y Onuma    

09:45-10:00                                   Live case review & questions (15min)                              ALL                                                                               

10:00-10:15                                   COFFEE

10:15-10:45                                   “OFDI & Bifurcation ”(30min)                                     Dr James Cockburn                                                    

10:45-11:15                                   “Stent Failure” (30 min)                                                   Dr Rajiv Das                                                                  

11:15-12:00                                   OFDI Case review (45min)                                              ALL                                                                                   

12:00-13:00                                   LUNCH  (60min)                                                                                                                                                           

13:00-13:30                                   “Future of OFDI” (30 min)                                            Dr Yoshi Onuma                                                       

13:30-15:45                                   OFDI case review session (165min)                          ALL                                                                               

15:45-16:00                                   Conclusions & close (15min)

Featuring

  • Dr Tom Johnson – University Hospital Bristol, UK
  • Dr Peter O Kane – Royal Bournemouth Hospital, UK
  • Dr Yoshi Onuma - Erasmus MC, Rotterdam, NL
  • Dr James Cockburn -  Royal Sussex County Hospital, UK
  • Dr Rajiv Das - Freeman Hospital, Newcastle, UK

 

Loading Simple Education